Madeira - Nyugati - part

(Oldalak) > > > Nyugati - part

Nagyon széles skáláját kínálja a szórakozási lehetőségeknek a szintúgy nem túl nagy kiterjedésű nyugati partja Madeirának. A turisták ide főleg a nyugodt szabadság eltöltéséért érkeznek, tele pihenéssel a csöndes és békeszerető környéken. Ha a végtelen barangolsáok után vágyik a kivirágzott virágok és növények között, akkor éppen itt van lehetősége eme álmát teljesíteni.

Paul do Mar

Paul do Mar egy nem nagy halászfalu, egyik feléről az azúrkék Atlanti – óceán vizének, a másik feléről pedig a meredek hegyoldal fogságában. Ha nem lenne a helyi minőségileg felszerelt hotel, akkor csak nehezen hallhatna róla a Madeirára érkezett látogató. A hotel szolgáltatásai Paul do Mar – ban nagyon fontosnak vannak tartva. Ezért nem kéne, hogy meglepődjön azon, hogy a nyári hónapokban rendelkezésére fog állni magyarul beszélő recepciós és az összes fontos információ is le lesz fordítva anyanyelvünkre.
 Mindenki, aki ellátogat ide, biztos, hogy értékelni fogja a nyugalmat és a békességet, ami a falut körbeveszi. Ezenfelül ez a hely kiváló kiindulópont különböző kirándulásokra a sziget nyugati részének felfedezéséhez.

Porto Moniz

Az északnyugati rész városának legnagyobb attrakciói a természeti tavak a tengerparti sziklákban betonjárdákkal összekötve. Semmi sem romantikusabb ugyanis, mint egy hajókirándulás a megszámlálhatatlan színű és illatú virágokkal körbevett tó hullámain.

Mint látja, mégha Madeira nyugati része isten háta mögöttinek is tűnik, itt is felejthetetlen pillanatokat élhet meg.

Legutóbbi érdekességek...

30.11.2009 Szörfözés
29.09.2009 Funchal történelme röviden
24.08.2009 Madeira és a bor

Utoljára a fórumban...

04.06.2011 Hova menjünk?
04.06.2011 A varázslatos Madeira
04.06.2011 Orchideak

Utolsó fényképek...

Funchal
Porto da Cruz
Strelitzia
Tracking
Zátonyok